SPECIFIKATIONER

TAMAGOTCHI CONNECTION VER. 2
Det virtuella husdjuret från Japan är det inte många som har missat. Lättare att ta hand om än en hund och dessutom smidig på promenaden. Här finns det inte så mycket man kan göra fel för det finns bara tre knappar. Med denna version kan du dessutom träffa andas virtuella husdjur, om ni är på en meters avstånd det vill säga. Hur länge tror du att din överlever?


IGÅNG SEDAN
2005


ENERGI
CR2032 Batterier


SPECIALITET
Husdjur som kan följa med på resan

Hundvalpen

Hundvalpen

"Det var lycka jag kände när jag öppnade julklappen med en Tamagotchi i. Egentligen ville jag ju ha en hundvalp men denna fyllde tomrummet lite i alla fall. Glömmer aldrig adrenalinkicken som infann sig när jag och mina klasskompisar spelade i smyg under lektionerna. Gick så långt att det infördes Tamagotchi-förbud i klassen…

Tillslut så växte jag dock upp och en hundvalp fick ersätta denna på riktigt. Jag tycker det är lite jobbigt att göra mig av med denna då den är en stor del av min barndom och jag bli glad av att se den, men om den kan glädja någon mer blir jag ju såklart också glad!"

– Erika

Vad kul att du vill ta hand om den här prylen!

Tyvärr har denna pryl redan fått ett nytt hem och därför finns det ingen möjlighet att få adoptera den. Hoppas du hittar någon annan pryl som kan glädja dig!

Har du en pryl som du inte använder? Skicka ett mejl till hej@re-start.se med en beskrivning av prylen så kanske den också kan få ett nytt hem.