SPECIFIKATIONER

IPOD TOUCH
Den här hade vi nästan glömt att den fanns. Mellanbarnet mellan mp3-spelarna och de smarta telefonerna. Även om du inte kan ringa eller smsa med den, så passar den perfekt i handen utan minsta problem. Om du vill göra allt som en smart telefon kan göra, fast känna dig lite mer bortkopplad ett tag, är detta prylen för dig.


IGÅNG SEDAN
2008


ENERGI
Laddningssladd


SPECIALITET
Passa perfekt i handen

Det tekniska undret

Det tekniska undret

"Mitt helt klart varmaste minne av min gamla iPod är när jag upptäckte spel utformade som interaktiva böcker. Man kastades in i en story med massa händelser och fick göra egna val som påverkade berättelsen. Jag låg på stranden i Turkiet och lyssnade på musik och spelade i flera dagar – helt fångad av storyn. Oftast var målet att lösa ett mysterium. Kände mig nästan som Sherlock Holmes.

Jag kunde även använda iPoden som anteckningsbok och kalender med påminnelser och kategorisering. För mig var den ärligt sagt lite som ett tekniskt under. Tyvärr kom ju telefonen som med lätthet klarade av det som min iPod fick kämpa med. Då hamnade iPoden i en låda i källaren istället."

– Andreas

Vad kul att du vill ta hand om den här prylen!

Tyvärr har denna pryl redan fått ett nytt hem och därför finns det ingen möjlighet att få adoptera den. Hoppas du hittar någon annan pryl som kan glädja dig!

Har du en pryl som du inte använder? Skicka ett mejl till hej@re-start.se med en beskrivning av prylen så kanske den också kan få ett nytt hem.