SPECIFIKATIONER

CANON IXUS 75
Denna lilla minstingen får du lätt ner i handväskan eller bakfickan. Perfekt för festivalsommaren om du inte vill tappa din tiotusenkronorstelefon i leran. Passar annars den som gillar att ta närbilder på diverse småkrypsliv. Den har fått sig några törnar och repor, men vill bli älskad igen ändå.


IGÅNG SEDAN
2007


ENERGI
Laddningssladd


SPECIALITET
Ultimata fickformatet

Spindelfångaren

Spindelfångaren

"Detta var min första egna kamera som jag hade sparat ihop till. Det var en härlig känsla när jag köpte den då jag hade velat ha en kamera ett bra tag. Det första jag gjorde efter att jag köpt den var att gå ut på trädgården och fota av spindlar. Jag lyckas få en väldigt bra närbild på en grön/gul spindel för att sedan ladda upp den på bilddagboken, eller dayviews som det nu heter. Jag var väldigt stolt över den bilden just då.

Man kan säga att denna kameran födde mitt fotointresse som är en väldigt stor hobby idag. Jag har ett gäng olika kameror hemma. Jag är övertygad om att den kan fylla en funktion i någon annans hem då den funkar utmärkt och är betydligt lättare att konka på än en stor systemkamera. "

– Lisa

Vad kul att du vill ta hand om den här prylen!

Tyvärr har denna pryl redan fått ett nytt hem och därför finns det ingen möjlighet att få adoptera den. Hoppas du hittar någon annan pryl som kan glädja dig!

Har du en pryl som du inte använder? Skicka ett mejl till hej@re-start.se med en beskrivning av prylen så kanske den också kan få ett nytt hem.