SPECIFIKATIONER

NORDMENDE RADIO
Har du svårt för att bestämma dig för vad du ska lyssna på? Behöver du en trevsam ljudmiljö att läsa tidningen i. Här är det bara att ratta in vilken frekvens du vill så är myset en faktor. Antennen har sett rakare dagar, men det kanske är förväntat av en 40 år gammal radio.


IGÅNG SEDAN
1978


ENERGI
Sladd eller batterier


SPECIALITET
Unik inredningsdetalj

Förebilden

Förebilden

"Denna har jag ärvt efter min morfar. Den fanns i min morfars garage. Han hade ett stort bilintresse och minns att han lyssnade på radio medan han meckade. Jag var också där väldigt ofta och assisterade i den mån jag kunde. När jag ser radion så ser jag honom framför mig, han var en stor förebild för mig.

Nu ska jag och min familj flytta och det var läge att börja rensa ut lite. Tyvärr fick inte radion hänga med och jag hoppas den kan fylla ett syfte i någon annans garage."

– Glenn

Vad kul att du vill ta hand om den här prylen!

Tyvärr har denna pryl redan fått ett nytt hem och därför finns det ingen möjlighet att få adoptera den. Hoppas du hittar någon annan pryl som kan glädja dig!

Har du en pryl som du inte använder? Skicka ett mejl till hej@re-start.se med en beskrivning av prylen så kanske den också kan få ett nytt hem.