SPECIFIKATIONER

CANON PALMTRONIC 8
Vem trodde att Canon bara tillverkade kameror? Den här, för sin tid, slimmade miniräknare hjälper dig gärna med deklarationen. Den har inte bara lysande display utan även knappar som faktiskt är knappar på riktigt. Passa på, för den här pärlan fanns bara tillgänglig i ett år innan det kom en ny miniräknare på marknaden.


IGÅNG SEDAN
1975


ENERGI
AA Batterier


SPECIALITET
Siffror som lyser i mörkret

Kassaapparaten

Kassaapparaten

"Min pappa ägde den innan mig och den har följt med mig under hela mitt liv. Den blev en del av min barndom och jag minns tydligt när jag och min syster öppnade upp en kiosk under trappen i vårt radhus. Jag var runt 8-10 år. Vi hade bakat chokladbollar som vi sålde och jag stod i kassan med miniräknaren på en pall framför mig, och knappade in summan som skulle betalas.

Det har ändå varit svårt att göra mig av med den då jag har ett nostalgiskt band till den, sen så tycker jag att den väldigt fin också, med de turkosa siffrorna som lyser så starkt. Gamla saker tycks bli eftertraktade och om denna kan ge lycka och användning för någon annan så är det bättre att de får den än att den ligger och dammar i min byrå. "

– Julia

Vad kul att du vill ta hand om den här prylen!

Tyvärr har denna pryl redan fått ett nytt hem och därför finns det ingen möjlighet att få adoptera den. Hoppas du hittar någon annan pryl som kan glädja dig!

Har du en pryl som du inte använder? Skicka ett mejl till hej@re-start.se med en beskrivning av prylen så kanske den också kan få ett nytt hem.