SPECIFIKATIONER

UNITED CD-SPELARE
Få användning för alla dina cd-skivor igen! Glöm sprakande vinyl, när du nu kan få höra ljudet av en snurrande plastskiva. Denna Cd-spelare kan du dessutom ta med dig i magväskan på joggingturen utan att det hackar. Passa på, för dessa tillverkas inte längre utan har blivit ersatta av våra smarta telefoner.


IGÅNG SEDAN
2005


ENERGI
AA Batterier


SPECIALITET
Originalförpackning och hörlurar medföljer

Adrenalinkicken

Adrenalinkicken

"Cykeln flög fram på den nysopade asfalten. Doften av vår. Musiken kändes bättre när jag var i rörelse. Det framkallade det där suget i magen, som en minimal adrenalinkick. Om jag inte cyklade kunde jag gå till parken vid mitt hus och sätta mig på gungan, ibland tillsammans med min vän som bodde bredvid. Jag fann ett nytt sätt att lyssna på musik.

Nu kan vi istället ha ett helt bibliotek av artister i fickan. Jag saknar dock det fysiska som en CD-skiva kunde ge. Känslan av att strosa i skivbutiken och bläddra i den lilla broschyren som följde med i CD-fodralet. Berättelsen som ett album eller en skiva kunde förmedla har fallit i glömska nu när vi har oändliga möjligheter att lyssna på exakt vad vi vill när vi vill."

– Mikaela

Vad kul att du vill ta hand om den här prylen!

Här kan du ansöka om att få adoptera den. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret. Glöm inte lämna några rader om varför du vill att den ska få en plats hos just dig.