SPECIFIKATIONER

SONY CYBERSHOT
Här är en kamera som du inte behöver vara rädd för att tappa i marken. Med sitt skal likt en riddares rustning klarar den de flesta fall.


IGÅNG SEDAN
2003


ENERGI
AA Batterier


SPECIALITET
Ser ut som ny!

Inspiratören

Inspiratören

"Vi brukade ses och gå på långa promenader i skogspartier närheten där vi bodde, jag och min bästa vän. Det fanns ett särdeles speciellt skogsområde dit vi ofta återkom. Där såg frosten ut som tusen gnistrande diamanter. Knäna blev fuktiga av mossan, när vi krypandes försökte ta den bästa bilden i det krispiga motljuset. Nästan alla bilder blev ju suddiga, men det gjorde ingenting.

Min relation till fotografi började växa där och då. Det var så lustfyllt att bara springa omkring i naturen och fota av det som kom i min väg. Allt var vackert och allt blev vackra bilder. När jag nu jobbar som kreatör är det lättare att hitta fel i allt jag skapar och någonstans vill jag tillbaka till hur det var då. När den här kameran var min främsta uttrycksmedel."

– Mikaela

Vad kul att du vill ta hand om den här prylen!

Tyvärr har denna pryl redan fått ett nytt hem och därför finns det ingen möjlighet att få adoptera den. Hoppas du hittar någon annan pryl som kan glädja dig!

Har du en pryl som du inte använder? Skicka ett mejl till hej@re-start.se med en beskrivning av prylen så kanske den också kan få ett nytt hem.