SPECIFIKATIONER

GAME BOY COLOR
Detta är en bärbar datorspelskonsol från 1998 och den första Game Boy-modellen med färgskärm. Den var en stor succé ända tills uppföljaren Game Boy Advanced kom och konkurrerade ut den. Game Boy Color slutade tillverkas 2003.


IGÅNG SEDAN
1999


ENERGI
AA Batterier


SPECIALITET
Pokémons

Första julklappen

Första julklappen

"Det är bland mina första minnen. Jag hade sett min bror spela och var så avundsjuk. Jag ville ju också. När jag frågade mamma ifall jag kunde få ett svarade hon att sånt där spelar bara pojkar. Det heter ju faktiskt Game Boy. Jag blev så upprörd. Varför skulle inte jag få spela bara för att jag var tjej. Nu förstår jag ju att hon bara skojade, för att hon visste vad jag snart skulle få ärva.

När jag var sex år gammal fick jag det av min bror tillsammans med ett spel med Power Puff Pinglorna, för att väga upp det där pojkiga kanske. Sen spelade jag många timmar i mitt rosa flickrum."

– Mikaela

Vad kul att du vill ta hand om den här prylen!

Tyvärr har denna pryl redan fått ett nytt hem och därför finns det ingen möjlighet att få adoptera den. Hoppas du hittar någon annan pryl som kan glädja dig!

Har du en pryl som du inte använder? Skicka ett mejl till hej@re-start.se med en beskrivning av prylen så kanske den också kan få ett nytt hem.